instrumentenfonds

startpagina - steun ons - instrumentencollectie & concerten - (micro-)subsidiescontacteer ons  
artistsunited.be/nl/content/donations


vzw met een hart
Het doel van het Instrumentenfonds is het helpen van (beginnend) muzikaal talent door hen goede (en dus vaak duurdere) instrumenten ter beschikking te stellen zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen focussen op hun muzikale carriere zonder de zware financiële investering die daar vaak mee gepaard gaat. 

Het instrumentenfonds werd in 2011 opgericht door enkele enthousiastelingen met o.a. een muzikale achtergrond in zowel orkesten als ensembles. Het nam zijn huidige naam Instrumentenfonds aan in 2014. Verder steunen wij muzikale projecten en gaan we samenwerkingsverbanden aan met orkesten, ensembles,  sociaal-artistieke projecten, (concert)organisaties in België.

Dit mooi idee werd een eerste maal geconcretiseerd naar aanleiding van de vraag van OpMaatorkest, een initiatief dat jonge kinderen (tussen 8 en 11 jaar oud) op school de kans geeft een instrument te spelen en deel uit te maken van een orkest. De start van onze organisatie was een feit en sindsdien bouwen we onze werking uit. OpMaat won de Klara iedereen Klassiek prijs, uitgereikt op 30 januari 2016. Gefeliciteerd!

Ligt muziek en het steunen van beginnend muzikaal talent u na aan het hart? Bent u net zoals wij sociaal geëngageerd en wilt u een project steunen of een (beginnende) muzikant een stuk op weg helpen? 

Uw steun is meer dan welkom! Dit kan in de vorm van een financiële bijdrage of door een instrument te schenken of in bruikleen te geven. Elke vorm van steun wordt ten zeerste gewaardeerd! Voor meer informatie over donaties, schenkingen of sponsoring kan u terecht op onze pagina STEUN ONS.


Het Instrumentenfonds wil ook graag samenwerken met een aantal structurele sponsors die hun naam willen verbinden aan een project met een positieve en vooral muzikale uitstraling. CONTACTEER ONS


startpaginasteun ons - instrumentencollectie & concerten - (micro-)subsidies  - contacteer ons  

artistsunited.be/nl/content/donations

 


Instrumentfonds steunt Opmaatorkest


Instrumentenfonds vzw
Ondernemingsnummer 0842.579.711

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik support@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 48u (werkdagen) een antwoord.