LOTUS CARE FOUNDATION Benefietconcert

LOTUS CARE FOUNDATION Benefietconcert

Ensemble Houthandel en Artists United steunen de Lotus Care Foundation met een benefietconcert op zondag 15 maart om 11 u. Met de CareCard kan een persoon, getroffen door kanker, een gratis innerlijke en uiterlijke boost krijgen bij een erkende Beauty, Hair of Care Professional.


De Lotus Care Foundation is een fonds dat middelen verzamelt via diverse acties en evenementen waarmee de CareCard kan verspreid worden. Elke donatie is welkom om zoveel mogelijk CareCards te kunnen verdelen onder de zorgbehoevenden. Dank voor elke financiële bijdrage op het rekeningnummer

WAT IS DE CARECARD?
De CareCard kan het best vergeleken worden met een cadeaucheque maar dan specifiek bedoeld voor de zorgsector. Met de CareCard kan een persoon, getroffen door kanker, een gratis innerlijke en uiterlijke boost krijgen bij een erkende Beauty, Hair of Care Professional. Met deze CareCard wordt de stap voor elkeen financieel toegankelijk en wordt er tegelijk voor gezorgd dat men terecht komt bij een Professional met kennis van zaken. Lijst met erkende professionals op www.myprofessional.be

PROGRAMMA
Van Der Valk Hotel Beveren - Zondag 15 maart 2020 - 11u
11u00 Liefdadigheidsconcert “De Houthandel”
12u00 Multidisciplinaire netwerkreceptie
13u00 Seizoensgebonden 3-gangen verrassingsmenu
• Inclusief dranken

  • Deelname aan concert en receptie kost € 17.5 per persoon
  • Deelname aan concert , receptie en lunch kost € 57.5 per persoon inclusief dranken (wijnen, water, frisdrank, tapbier, koffie, thee).
    Kinderen 4-12 : € 25 per persoon, kinderen tot 4 jaar gratis.
  • Per reservatie schenkt Hotel Beveren 10% van het bedrag naar de Lotus Care Foundation
  • Inschrijven kan via https://restaurantnest.be/reserveer/evenementen/


WIE IS HET IFPC?
Het Institute for Professional Care VZW is een opleidingsinstituut dat gediplomeerde dienstverleners, actief in de sector van uiterlijke en innerlijke schoonheid en verzorging, opleidt zodat ze zich beter kunnen richten naar personen met een zorgprofiel (in eerste instantie gaat het over de problematiek rond kanker).

Concreet betekent dit dat schoonheidswerkers (schoonheidsspecialistes, kappers,...) en eerstelijns zorgverleners (verpleegkundige, therapeut, kinesist,...) een opleiding krijgen om beter de problematiek van de ziekte te begrijpen zodat ze ook beter kunnen inspelen op de noden. Het verlaagt de drempel tussen patiënt/klant en dienstverlener. Vaak vinden personen met kanker de weg niet naar hen, uit schrik niet begrepen te worden of verkeerd behandeld te worden. En eveneens zit de schrik er vaak ook in bij de dienstverleners over wat ze wel of niet kunnen/mogen zeggen en welke behandelingen ze wel of niet mogen toepassen.
www.institutef pc.eu

Ensemble houthandel
Ensemble Houthandel wil een frisse wind door het begrip ‘concert’ heen laten waaien. Door interactie met het publiek willen ze de afstand tussen de toeschouwers en de spelers tot een minimum herleiden. Zo wordt er naast het muzikale ook veel aandacht besteed aan het verbale en visuele aspect. Daardoor krijgen de concerten een intieme en gezellige sfeer.

Artists United is projectpartner voor dit benefiet evenement.


Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik support@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 48u (werkdagen) een antwoord.