Lid en een autoverzekering?

Lid en een autoverzekering?

dan hebben we goed nieuws voor u: Wanneer je als lid van Artists United via MyVanbreda een autoverzekering afsloot, willen we samen met onze partner je graag bedanken voor het vertrouwen dat je in ons stelt:

Wij hebben goed nieuws voor jou: MyVanbreda heeft vanaf nu een extra autoverzekeraar aan boord! Dit betekent dat je huidige autoverzekering vanaf de volgende vervaldag nog concurrentiëler kan worden. Je hoeft hiervoor vandaag zelf niets te ondernemen.
Zij berekenen je autoverzekering immers elk jaar automatisch opnieuw. Heeft een van de verzekeraars een beter aanbod? Dan brengt onze partner je hiervan 4 maanden voor de vervaldag op de hoogte. Je hebt dan ruim de tijd om volledig online een nieuwe verzekering af te sluiten. Handig, toch?

En de verzekering is reeds tot 40% goedkoper: verzekeringen-voor-de-creatieve-sector

Lid worden kan je het makkelijkste doen via artistsunited.be/nl/word-nu-lid
Als je gebruik maakt van de SEPA domiciliëring krijg je 10%  korting. :-) 
Freelancers krijgen nog eens bijkomend 30% korting.

  • Klik bij 'individueel/maand' of ‘organisatie/maand’ op de aangewezen blauwe link. Dan kom je op de pagina waar je gevraagd wordt een account aan te maken.
  • Je vult de geëigende dingen in zoals je gegevens en kiest een paswoord; je laat de keuze bij ‘kies abonnement staan op ‘lid domicil/maand student 4, freelancer 6, organisatie’ enz;
  • Dan klik je onderaan op ‘nieuwe account aanmaken'.
  • Dan kom je op een pagina waar je rekeningnummer enz. kan ingeven

Bij het lidgeldenplan kies je dan het ligeldenplan dat overeenstemt met jouw situatie.
Het laatste nieuws vind je op artistsunited.be/nl/nieuws

Uitgebreide hulp met je dossier nodig? Geen probleem. Word lid en geniet van voordelige prijzen en van alle ledenvoordelen :-)
Niet alleen volledige hulp met jouw statuut. Check zeker ook de voordelen en met name de recente voor onze leden ivm verzekeringen voor de creatieve sector: verzekeringen-voor-de-creatieve-sector. Nu ook privé-verzekeringen tot 40% goedkoper; je lidgeld verschillende malen terugbetaald dus :-)

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik support@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 48u (werkdagen) een antwoord.