Herhaling is de beste leermeester, de creatieve en culturele sectoren bijna 3 procent van de vlaamse economie

We vallen in herhaling, maar het is nodig: onze sector is groter dan velen denken: De creatieve en culturele sectoren maken 2,7 procent uit van de Vlaamse economie en zijn goed voor meer dan 120.000 jobs. Dat blijkt uit een impactstudie van het kenniscentrum Flanders DC en de Antwerp Management School.
Bij Flanders DC worden vooral de positieve kanten van de studie beklemtoond: de creatieve sector kon goed standhouden in de crisisjaren en heeft een sterk economisch potentieel. Volgens professor Annick Schramme van de Antwerp Management School is ook de toename van het aantal zelfstandigen een positief signaal. Het wijst er volgens haar op ‘dat er veel nieuwe initiatieven worden ontplooid, wat een positief effect op innovatie binnen en buiten de creatieve sectoren kan betekenen’.
U kunt de cijfers in detail raadplegen op de nieuwe website creatievesector.be
http://www.tijd.be/ondernemen/entertainment/Vlaamse_creatieve_industrie_schept_7_2_miljard_waarde.9722646-3124.art

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik info@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 4 werkdagen een antwoord.