De enige openbare voorstelling in België

De enige openbare voorstelling in België

Communiqué Still Standing #2
zaterdag 16 januari om 17u30, de Munt-la Monnaie, Brussel

Het is 17.30 uur, Muntplein in Brussel. Een parterre van toeschouwers vormt zich voor een theater, gesloten, omheind, gelegen nabij een winkelstraat die dagelijks door tienduizenden mensen wordt gebruikt. Binnenkort volgen technici, auteurs, uitvoerders, makers, studenten in de kunsten elkaar op voor toespraken en andere gelegenheidsnummers.
Stilte neemt het plein in. De voorstelling zal binnenkort beginnen. Het publiek, dat om veiligheidsredenen beperkt is tot honderd mensen, staat op en applaudisseert hartelijk.

Aanstaande zaterdag 16 januari herinneren kunstenaars, culturele werkers, sociaal-culturele verenigingen, collectieven en federaties van kunst en creatie de politieke wereld aan de essentie en het belang van cultuur.
Live uitgezonden op de netwerken (Auvio, Youtube, Facbeook), uitgezonden door verschillende partnerinstellingen (KVS, Théatre National, La Montagne Magique, ..) en geprojecteerd op de gevels van bepaalde culturele huizen, eindigt deze cabaretachtige voorstelling door een minuut stilte, ter ondersteuning van deze veelzijdige culturele sector die momenteel onder een ‘stolp der stilte’ staat.

https://www.instagram.com/stillstanding.for.culture/
https://www.facebook.com/stillstandingforculture


Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik support@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 48u (werkdagen) een antwoord.