The Casting Director

The Casting Director

Het online casting platform dat je carriëre gaat veranderen

Het is altijd mooi nieuwe ideeën in de sector te zien. The Casting Director is er een van. Een online tool om castings te doen waarbij het veel sneller gaat, je geen verplaatsingen moet doen, er geen commissie betaald moet worden? Ja inderdaad. En je kan ook je profielpagina als persoonlijke pagina creëren. Lees er alles over.

We wilden er meer over weten en hadden een gesprek met Dag Elsermans, de oprichter. Al meer dan 25 jaar levert Dag Elsermans met Dagcasting een persoonlijke service. Met o.a. meer dan 2500 nationale en internationale commercials, langspeelfilms, muziek videos voor grote namen in het portfolio kan dat tellen als referenties.

Vandaag gaan we de weddenschap aan om een revolutie te ontketenen in onze manier van werken.  Dit doen we door het aanbieden van een nog efficiëntere en volledige ervaring voor zowel producent als talent.

Dag Elsermans, oprichter The Casting Director

Betaal niet per auditie
Je betaalt bij The Castingdirector dus niet voor de auditie (want daar staan wij nog steeds niet achter) maar voor het gebruik van je werkinstrument.  En daarnaast krijg je dus ook het volledige budget voor jouw rol, wij nemen niet langer de 38% commissie.  Dat én de casting fee zelf die enorm afneemt zorgt ervoor dat je tot 40% meer inkomsten per opdracht kan krijgen!!

Wij willen jullie helpen meer te verdienen en minder tijd te verliezen,  Dat is 2x winst, en daarom hebben wij The Casting Director op maat van jullie behoefte gemaakt zodat jullie je carriëre in eigen handen kunnen nemen.

De producenten
De producenten zijn in elk geval ook laaiend enthousiast over deze evolutie en springen volop mee op de kar.  Als jij nog niet aan boord bent gesprongen dan is NU het moment.

De producenten van een nieuwe langspeelfilm, gebaseerd op het boek The Horse Boy in regie van Golden Globe winnaar Ari Folman gaat via ons platform op zoek naar acteurs.  De eerste acteur die ze zoeken is voor de Hoofdrol.  De hoofdrolspeler is een jongen tussen 8 en 10 jaar die vlot Engels kan spreken.

WAT ZIJN JE VOORDELEN als talent

 • Werk met de grootste internationale producers en merken
 • Geen onnodige verplaatsingen meer. Doe je auditie waar je ook bent.
 • Word je eigen casting directeur en win bijgevolg tussen de 30 en 40%
 • Beheer je volledige planning vanuit het platform
 • Gebruik je profile pagina als visitekaartje
 • Je salaris wordt beheerd vanaf de productie, zonder commissie
 • En nog veel meer

WAT ZIJN JE VOORDELEN als agentschap

 • De grootste talenten database van Europa
 • Geverifieerde profielen van hoge kwaliteit
 • Maak je auditie aanvragen aan vanop je computer
 • Beheer de betaling van de talenten vanuit het platform
 • Deel je audities met je klanten
 • Het laagste tarief van de markt

In een wereld in verandering moeten alle actoren zich in vraag stellen om zich aan te passen aan de realiteit van vandaag en morgen, en die is digitaal

Meer info op www.thecastingdirector.eu

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik support@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 48u (werkdagen) een antwoord.