Beleidsbrief Gatz 2016-2017

Beleidsbrief Gatz 2016-2017

De nieuwe beleidsbrief Cultuur: hou u vast aan uw bretellen of verder timmeren aan de weg?

Beleidsopties 2017
De verwachtingen die ik heb van de kunstinstellingen zullen in het najaar van 2016 in de beheersovereenkomsten in concrete doelstellingen worden omgezet. Voor Kunsthuis, Brussels Philharmonic en deFilharmonie zal er dus een traject worden opgenomen over de verdere uitwerking van de samenwerking tussen de orkesten met een duidelijk stappenplan. Het is mijn bedoeling om deze belangrijke oefening te laten begeleiden door een transitiemanager.
Bovendien werk ik een bijkomende taakstelling uit voor Brussels Philharmonic,ingegeven door de acute problematiek van de jeugdorkesten verspreid over heel Vlaanderen en de moeilijke doorstroom van jonge muzikanten naar het professionele circuit.
Voor het Kunsthuis zal er in 2017 een voorstudie over het operagebouw in Gent worden opgestart, met als doel een volledig beeld te krijgen van wat nodig is om dit gebouw op lange termijn duurzaam te kunnen blijven gebruiken. Ook de vertaling van de afspraken rond de nieuwe Koningin Elisabethzaal, naar aanleiding van de verhuis van deFilharmonie hiernaartoe, zullen worden verankerd in de beheersovereenkomst. Hierbij hoort tevens de programmering van andere dan de eigen concerten in de Elisabethzaal in samenspraak met deSingel.

Meer? Klik Beleidsbrief 2016-2017

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik support@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 48u (werkdagen) een antwoord.