Algemene Vergadering Playright 2016, wees erbij!

Algemene Vergadering Playright 2016, wees erbij!

Algemene Vergadering en de Bijzondere Algemene Vergaderingen op maandag 20 juni 2016 om 14 uur in de Beursschouwburg, Auguste Ortsstraat 20-28 te 1000 Brussel.
(De Algemene Vergadering zal gevolgd worden door een debat om 17 uur mét en over de Belgische belangenbehartigers voor de uitvoerende kunstenaars, met aansluitend een drink.)

Nieuw dit jaar is dat u uw aanwezigheid kan bevestigen in uw online-dossier via de PlayRight-portal: http://playright.be/av-online/. Wanneer deze link u doorstuurt naar de homepage van de PlayRight website volstaat het om het NL als taalvoorkeur op onze website aan te duiden en opnieuw op de link te klikken. Indien u een volmacht¹ wenst te geven dan kan dit eveneens via uw online-dossier, waar u de lijst met aanwezige vennoten binnen uw groep (Muziek of Dramatische Kunst en Dans) kan raadplegen aan wie u volmacht kan geven. De bevestiging van aanwezigheid of de verlening van een volmacht moet ten laatste op 12 juni 2016 via uw online-dossier worden ingediend.

Indien u niets heeft ingediend binnen de voorgeschreven termijn kan u niet aan de Algemene Vergaderingen deelnemen, of zal uw volmacht niet geldig zijn. Bent u niet in de mogelijkheid om online te registreren, gelieve dan contact op te nemen met PlayRight op het telefoonnummer 02/421 53 41.

De jaarrekeningen en het jaarverslag 2015, het verslag van de commissaris en de voorstellen tot wijziging van het Algemeen Reglement die door de Raad van Bestuur ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering, zijn online te raadplegen via deze link: http://playright.be/av2016/. Via diezelfde link kan u ook de kandidaturen voor de te begeven mandaten van bestuurder samen met een korte persoonlijke voorstelling (curriculum vitae) consulteren. Al deze documenten zullen ook ten kantore van de vennootschap gedurende 15 dagen voor de Algemene Vergaderingen ter inzage liggen. Zij worden hoe dan ook op 20 juni ter plekke aan de aanwezige vennoten verstrekt en kunnen tevens nog voorafgaand aan de Algemene Vergaderingen worden verzonden aan de vennoten die daar uitdrukkelijk en tijdig om verzoeken. Wij wijzen er ten slotte nog op dat voor de wijzigingen van het Algemeen Reglement een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten volstaat.

OPROEPING 2016

Verloop en dagorde
De Bijzondere Algemene Vergaderingen van de groep Muziek en de groep Dramatische Kunst en Dans vinden om 14 uur plaats.

Bijzondere Algemene Vergadering groep Muziek - dagorde:
1. Inleiding door de voorzitter van de groep Muziek
2. Aanduiding van twee stemopnemers en een secretaris
3. Verkiezing/aanstelling (bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten van de groep Muziek) van 2 leden van het college Muziek (1 van de Nederlandse taalrol voor 4 jaar en 1 van de Franse taalrol voor 4 jaar), die zullen zetelen in de Raad van Bestuur

¹ Indien u niet op de Algemene Vergaderingen aanwezig kunt zijn, kan u een volmacht verlenen aan een andere vennoot. Een aanwezige vennoot kan echter slechts één volmachtgever vertegenwoordigen. Tevens is een volmacht slechts geldig als zij is verleend aan een aanwezige vennoot die tot dezelfde groep (Muziek of Dramatische Kunst en Dans) behoort als de volmachtgever.

Bijzondere Algemene Vergadering groep Dramatische Kunst en Dans - dagorde:
1. Inleiding door de voorzitter van de groep Dramatische Kunst en Dans
2. Aanduiding van twee stemopnemers en een secretaris
3. Verkiezing/aanstelling (bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten van de groep Dramatische Kunst en Dans) van 1 lid van het college Dramatische Kunst en Dans (van de Nederlandse taalrol, voor 4 jaar), dat zal zetelen in de Raad van Bestuur; voor het ene te begeven mandaat van lid van het college Dramatische Kunst en Dans van de Franse taalrol (voor 4 jaar) heeft zich geen kandidaat aangemeld

De (Gewone) Algemene Vergadering van PlayRight vindt om 15 uur plaats.
Algemene Vergadering - dagorde:

1. Aanduiding van twee stemopnemers en twee secretarissen
2. Inleiding door de voorzitter van de Raad van Bestuur
3. Voorstelling jaarverslag voor het jaar 2015
4. Verslag van de commissaris voor het jaar 2015
5. Goedkeuring van de rekeningen voor het jaar 2015
6. Kwijting van de bestuurders en kwijting van de commissaris voor het jaar 2015
7. Hernieuwing van het mandaat van de commissaris voor een periode van 3 jaar
8. Benoeming van de nieuwe leden van de Raad van Bestuur aangesteld door de Bijzondere Algemene Vergaderingen
9. Wijziging van het Algemeen Reglement - toelichting en stemming
10. Bepaling van het presentiegeld van de leden van de Raad van Bestuur

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik info@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 4 werkdagen een antwoord.