10 uitgangspunten van het Nationaal Orkest en de Munt in verband met het Plan Blanchard

Uitgangspunten en principes in het dossier MUNT & NOB

De overheid ontving een plan van de uitgestuurde verkenner Dhr. Blanchard dat voorstelt de Nationale opera de Munt en het Nationaal Orkest te fusioneren. Dat is een behoorlijke stap verder dan het onderzoeken van mogelijke synergieën zoals het regeerakkoord schrijft. Men riskeert van twee uitzonderlijk goede gerechten een smakeloos eenpansgerecht te maken. Zijn er alternatieven? Uiteraard. Wanneer men enkele basisprincipes als uitgangspunt hanteert, kan men tot een gedragen plan komen.

Na overleg tussen de verschillende overlegorganen binnen het Nationaal Orkest van België en de Koninklijke Muntschouwburg, en ArtistsUnited, en mede onderschreven door de artistieke commissies van de orkesten, komen we tot de tien punten die een minimum zijn aan de welke voldaan dient te worden om tot een door het personeel gedragen oplossing te komen.
Vraag de volledige tekst.

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik info@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 4 werkdagen een antwoord.