334 euro minder duur :-)

334 euro minder duur :-)

Omdat we onze leden heel graag zien: Artists United vzw heeft een uitbreiding bekomen van de voordelen voor haar leden in verband met verzekeringen. The proof of the pudding is in the eating of hoe gaat die uitdrukking ook weer? Het resultaat van de proef op de som? Driehonderd vierenveertig (344) euro minder voor een autoverzekering. Dit via het MyVanbreda systeem als lid van Artists United.  Met andere woorden is jouw lidmaatschap verschillende malen terugbetaald… :-)

Lees er alles over op http://www.artistsunited.be/content/verzekeringen-voor-de-creatieve-sector. Doe de proef op de som. Word lid, vraag een offerte aan voor je autoverzekering, brandverzekering,...

Artists United vzw had reeds oplossingen voor de professionele verzekeringen zoals instrumentenverzekering, verzekeringen voor VZW's, voor evenementen, ... aan zeer voordelige prijzen voor leden. Met deze uitbreiding naar privé verzekeringen, verdien je jouw lidmaatschap verschillende malen terug :-) Nu ook privé-verzekeringen zoals autoverzekering tot 40% minder in vergelijking met andere offertes. (Zelf getest dus).

Lid worden kan je erg makkelijk doen via onze pagina http://www.artistsunited.be/nl/word-nu-lid
Kies dan voor ‘individueel per maand’ dan krijg je een korting omdat je kiest voor ons automatisch domicilëringssysteem
Indien je ook nog een freelancer bent, kies je daarvoor en dan krijg je een tweede korting - omdat wij rekening houden met freelancers :-)

Voordelen voor jou(w) prachtkar :-)

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik support@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 48u (werkdagen) een antwoord.