instrumentenfonds collectie concerten

Meer nieuws over onze collectie instrumenten, onze projecten & onze benefietconcerten

Enkele van de instrumenten in onze collectie ter uitleen.
- verschillende Cello's van Sandner (SC- 4 Student)
- Hohner HF 152 vleugelpiano
- Samick Sig-50 vleugelpiano

In de zomer van 2015 schonk mevrouw Lien Houwen een viooltje aan het Instrumentenfonds. Wij zullen dit instrumentje in orde zetten en ervoor zorgen dat dit een tweede leven zal krijgen. Het Instrumentenfonds dankt mevrouw Houwen hartelijk voor haar donatie.
In december 2014 kregen we van het KCB, School of Arts, Erasmushogeschool verschillende gebruikte studie buffetpiano's. Waaronder 2 Petrov, Kawai, Yamaha enz.
Het Instrumentenfonds is bijzonder blij met deze gift en dankt het Conservatorium en verantwoordelijke Luc Mathay uitdrukkelijk voor deze schenking. PIAN'OPEN 2015 kan hier reeds een piano van gebruiken voor hun bijzonder mooie project in de zomer van 2015. Een andere piano werd onmiddellijk in bruikleen gegeven voor iemand die zich aan de pianostudie wil zetten.  En zo groeit het Instrumentfonds en haar werking gestaag!

 

OPmaatorkest celli

Overhandiging Celli opMaartorkest
Het Instrumentenfonds stelt zeven prachtige cello’s in bruikleen aan het tweedejaars opMaatorkest van het St-Eligiusinstituut. Het moment van de officiële overdracht van de instrumenten werd een gezellige babbel tussen grote en kleine mensen. Met dank aan de fotograaf van dienst: Selina De Mayer!
OpMaat won de Klara iedereen Klassiek prijs, uitgereikt op 30 januari 2016! Gefeliciteerd!

instrumentencollectie & concerten - steun ons 

 

piano's

In december 2014 kregen we van het KCB, School of Arts, Erasmushogeschool verschillende gebruikte studie buffetpiano's. Waaronder Petrovs, Kawai, Yamaha's enz. Het Instrumentenfonds is bijzonder blij met deze gift. PIAN'OPEN 2015 kon hier reeds een piano van gebruiken voor hun bijzonder mooie project in de zomer van 2015.

Andere piano's worden in bruikleen gegeven voor iemand die zich weer aan de pianostudie wil zetten, voor iemand die pianostudies aanvat, enz. 

Indien u het Instrumentenfonds een instrument wil schenken of indien u interesse hebt om een piano in bruikleen te bekomen, contacteer ons dan aub.

instrumentencollectie & concerten - steun ons 

 

IMG_3100.JPG
 
 
 

benefietconcerten

Instrumentenfonds VZW organiseeert regelmatig een benefiet of bedankconcert
In 2017 was dit samen met ArtistsUnited een recital van de fantastische pianist Reed Tetzloff, die fel werd opgemerkt tijdens de internationale Tjaikofsky wedstrijd.
In 2016 speelden de topmusici van Belgian Brass en een van de mooiste stemmen van Vlaanderen Ilse Eerens. De locatie van dit mooie concert was bij garage Jacobs Mercedes-Benz.
Daarvoor organiseerde het Instrumentenfonds een Kerstgala voor het goede doel in Sint-Niklaas.
Wil u er volgende maal ook graag bij zijn? Bezorg ons uw contactgegevens via info@instrumentenfonds.be

instrumentencollectie & concerten - startpagina

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik support@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 48u (werkdagen) een antwoord.