Heb jij deze zomer een reis naar het buitenland gepland? Good for you :-), maar...

Wat als je ziek wordt of een ongeval hebt op vakantie? Wat als je bagage zoek raakt tijdens het transport? Wat als je auto wordt gestolen of je vluchten geannuleerd? Met de zomervakantie in het vizier, benadrukken we graag het belang van een goede reisverzekering.

Via onze partner MyVanbreda, het online verzekeringsplatform van onze makelaar Vanbreda Risk & Benefits, kunnen wij jou en je gezin een complete reisverzekering aanbieden. En dit aan een uiterst voordelig tarief. Zo kan jij zorgeloos op zomervakantie vertrekken en zijn ook je andere trips doorheen het jaar verzekerd.

Benieuwd hoe veel jij kan besparen? Word vandaag nog lid van ArtistsUnited.
1. Lid worden kan je erg makkelijk doen via onze pagina word-nu-lid.
2. Kies voor ‘individueel per maand’ dan krijg je een korting omdat je kiest voor ons automatisch domicilëringssysteem.
(Indien je ook nog een freelancer bent, kies je daarvoor en dan krijg je een tweede korting omdat wij rekening houden met freelancers :-)
3. Surf daarna naar www.myvanbreda.be, maak een account aan met code “ArtistsUnited” en en profiteer vandaag nog van deze deal.





Nog een service voor leden van Artists United vzw :-)

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik support@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 48u (werkdagen) een antwoord.