Hans Waeghe voor onbepaalde duur bij NOB

Hans Waeghe voor onbepaalde duur bij NOB

Het Nationaal Orkest meldt: De Raad van Bestuur van het Nationaal Orkest van België heeft beslist Hans Waege definitief aan te stellen als intendant. De tijdelijke missie van de heer Waege wordt verlengd voor onbepaalde duur. (3 november 2016) 
Wij zijn bij ArtistsUnited vooral benieuwd naar wat Dhr. Waeghe verstaat onder "de intense samenwerking met de twee tophuizen Bozar en De Munt bieden veel kansen voor de toekomst van ons symfonisch orkest"

“Met het engageren van Hans Waege als intendant verzekeren we ons van iemand met grote ervaring en veel grensverleggende resultaten als manager en intendant.   Hij zal samen met alle medewerkers van het NOB werken aan een boeiend toekomsttraject voor de symfonische muziek in Brussel en België.”

Samen met Hans Waege als intendant wil het NOB werken aan een traject waarbij innovatie in programma en intensiteit van de concertbeleving centraal staan. Tevens zal er gewerkt worden aan het onderlijnen van de artistieke roeping van het orkest en een modernisering van de werkwijzen.

In de visie van Hans Waege moet een symfonisch orkest met twee voeten in de hedendaagse maatschappij staan “Ik ben de voorbije maanden onder de indruk geraakt van het grote artistieke potentieel van het orkest en van de vele aangename contacten met de medewerkers en de stakeholders.  Ik kijk ernaar uit om samen met alle medewerkers een boeiend symfonisch project te ontwikkelen voor de toekomst.  We zijn een kunstenhuis, die spanning blijven we steeds opzoeken. We willen klassieke symfonische muziek zijn kunstwaarde en maatschappelijke betekenis teruggeven.  Ook de intense samenwerking met de twee tophuizen Bozar en De Munt bieden veel kansen voor de toekomst van ons symfonisch orkest”. 
 

Voor verdere toelichting of interviews kan u steeds terecht bij Pieter Lembrechts op +32 472 382 682.

Voor het volledige CV van Hans Waege verwijzen we naar:

https://be.linkedin.com/in/hans-waege-1691263a

 

 

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik support@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 48u (werkdagen) een antwoord.