Gatz Beleidsbrief Cultuur 2016-2017

Gatz Beleidsbrief Cultuur 2016-2017

Doet ie het of doet ie het niet?
Doet de overheid voldoende voor de culturele en creatieve sector? Er wordt al eens met scherp geschoten. Maar het minste wat men kan zeggen is dat de nota in bijlage toch een stevige oplijsting is van de huidige inspanningen die de minister en zijn kabinet & administratie leveren.
Mag het meer zijn? Uiteraard. Een middelgrote Duitse stad spendeert ongeveer evenveel aan Cultuur als de regio Vlaanderen, dat weten we. En we weten ook dat elke euro INVESTERING in de culturele en creatieve sector een veelvoud opbrengt van de geïnvesteerde middelen. Toch is wat met de middelen gerealiseerd wordt, indrukwekkend te noemen. Uiteraard is dat ook dankzij al die mensen in de sector die voor zeer bescheiden vergoedingen zich met passie de pleuris uit het lijf werken. Dat mag af en toe ook eens gezegd worden. 

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik info@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 4 werkdagen een antwoord.