Freelance artiest of creative? Wij helpen je:-)

Freelance artiest of creative? Wij helpen je:-)

Van Statuut van de Kunstenaar tot advies over je contracten, auteursrechten, onderhandelingen. Voor alle creatieven en technici. Met hart en ziel voor de sector! Studenten en freelancers die vaak in de kou blijven staan, krijgen bij ons een stevige korting! Dubbele korting als je gebruik maakt van de SEPA-domiciliëring. :-)
word lid, wij helpen je !

Zowel individuen als organisaties kunnen makkelijk lid worden via onze website. Je kan ook een mail sturen naar info@artistsunited.be
Omdat wij rekening houden met hoe men werkt in de creatieve sector krijgen studenten en freelancers die vaak in de kou blijven staan en de voor onze sector typische VZW's en eenmanszaken een stevige korting! Leden hebben nog een streepje voor: Directe support via een één-op-één met een adviesverlener. Wij werken ook op afspraak ! 

Voordelen en diensten voor jou:
Verzekeringen voor de creatieve sector met uitstekende garanties bij schade. Eenvoudige en transparante werkwijze. Schadegevallen meestal binnen 1 maand afgehandeld. Totaalpakket mogelijk op maat van je VZW, organisatie, individu. Vrijblijvende doorlichtingrealiseer jaarlijks een structurele besparing! Voor Instrumentenverzekering tot 25.000 euro geen attest gevraagd

Optimalisatie van je VZW, cijfers & budgetten;
Als lid kan je voordeliger werken via het boekhoudkantoor waarmee we samenwerken. Contacteer ons voor meer info.
Zowel individuen als organisaties kunnen makkelijk lid worden via onze website. Studenten en freelancers krijgen een stevige korting!
-> Word nu lid en geniet van de voordelen :-)

Lid worden, niets dan voordelen

U kan ook lid worden, dan geniet u van alle voordelen van een lidmaatschap:

U kan vrijblijvend een doorlichting van uw verzekeringen krijgen, specifiek voor de sector, u krijgt diverse kortingen, ook VZW's kunnen lid worden, u kan via zoekfuncties de FAQ/Adviesvragen raadplegen. Bepaalde zaken zijn publiek (P), andere zijn voorbehouden voor leden (L).
Zie alle voordelen op deze pagina

Voor alle vragen, afspraken, je dossier, ... gebruik info@artistsunited.be
Je krijgt binnen de 4 werkdagen een antwoord.