instrumentenfonds

Instrumentenfonds VZW en ArtistsUnited slaan de handen in elkaar :-)

Instrumentenfonds  vzw is een organisatie die (beginnend) muzikaal talent helpt door hen goede (en dus vaak duurdere) instrumenten ter beschikking te stellen zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen focussen op hun muzikale carriere zonder de zware financiële investering die daar vaak mee gepaard gaat. 

Dit mooi idee werd een eerste maal geconcretiseerd naar aanleiding van de vraag van OpMaatorkest, een initiatief dat jonge kinderen (tussen 8 en 11 jaar oud) op school de kans geeft een instrument te spelen en deel uit te maken van een orkest. Instrumentenfonds vzw bezorgde Opmaatorkest nieuwe cello's voor heel de cello sectie! De start van Instrumentenfonds vzw was een feit. OpMaat won daarna de Klara iedereen Klassiek prijs, uitgereikt op 30 januari 2016. Gefeliciteerd!

Nu gaat ArtistsUnited het Instrumentenfonds helpen
Beide organisaties zullen elkaars communicatie versterken. 
ArtistsUnited en Instrumentenfonds zullen samen benefietconcerten organiseren. Het eerste vindt plaats op 9 november met pianist Reed Tetzloff.
Beide organisaties zullen aansluiting zoeken bij andere organisaties

Steun de werking van Instrumentenfonds vzw! 
Ligt muziek en het steunen van beginnend muzikaal talent u na aan het hart? Bent u net zoals wij sociaal geëngageerd en wilt u een project steunen of een (beginnende) muzikant een stuk op weg helpen?  Uw steun is meer dan welkom! Dit kan in de vorm van een financiële bijdrage of door een instrument te schenken of in bruikleen te geven. Elke vorm van steun wordt ten zeerste gewaardeerd! 
Uw financiële steun kan door een bijdrage te storten op naam van Instrumentenfonds vzw: BE85 0688 9431 8506 met vermelding 'donatie'
Of via de Paypalbutton: 

Indien u een instrument wil schenken aan het Instrumentenfonds, neem dan contact op via het contactformulier of via info@instrumentenfonds.be.


startpagina - steun ons - instrumentencollectie & concerten - (micro-)subsidies - contacteer ons  
artistsunited.be/nl/content/donations